Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A magyar hálószobák zöme tévével felszerelt és franciaágyas. Ebben még semmi meglepőt nem találtunk, de gondolta volna, hogy a férfiak gyakrabban cserélik az ágyneműt? A legnagyobb magyar szexpartnerkereső oldal ezúttal a hálószobai titkokra volt kíváncsi és meg is kérdezett több mint kétezer partnerkeresőt, akik virtuális betekintést engedtek lakásuk legintimebb helyiségébe.

1.jpg

Szakértők szerint a legegészségesebb pozíció alváskor, ha a hátunkon alszunk, mivel ez kíméli meg leginkább a gerincünket és a nyakat. A Szexrandi.hu kutatása szerint azonban ez a legkevésbé kedvelt alvási póz, a megkérdezettek csupán 8%-a alszik a hátán (a férfiaknál némileg magasabb az arány, a hölgyeknél alig 6%). A férfiaknál egyébként a legkedveltebb a hason alvás – annak ellenére, hogy állítólag ez a legegészségtelenebb –, a hölgyek viszont embriópózban, az oldalukon szeretnek aludni leginkább.

Ha ágyneműről van szó, nem vagyunk különösen válogatósak, tiszta legyen, ez a legfontosabb. Ennek ellenére a kutatásban résztvevők 40%-a kéthetente vagy még ritkábban cseréli csak ágyneműjét és meglepő módon a férfiak teszik ezt meg gyakrabban.

A tipikus magyar hálószoba franciaágyas és tévével, valamint éjjeliszekrénnyel felszerelt, amin leggyakrabban zsebkendőt, távirányítót és egy pohár vizet tartunk. A csoki és a síkosító is elég gyakran fellelhető az éjjeliszekrényeken, ez utóbbit például többet tartanak rajta, mint könyvet vagy újságot. Az ágyból tévézni és szeretkezni tehát sokkal jobban szeretünk, mint olvasgatni lefekvés előtt. A kutatás során előfordultak extrém esetek is, akad ugyanis olyan, aki a lőfegyverét őrzi az ágya mellett, és van, aki a Hahota magazinra esküszik.

Minden harmadik válaszadó meztelenül alszik, másfélszer annyian, mint ahányan alsóneműben és alvós pólót még kevesebben viselnek éjszaka. A pizsama már olyannyira nem divat, hogy alig 10% vallotta be, hogy bizony abban alszik.

Kiderült a kutatás során, hogy minden ötödik partnerkeresővel előfordult már, hogy átkopogtatott a szomszéd, mert párjával túl hangosak voltak az ágyban. És mi történik reggel, ébredéskor? A közös ölelkezés után a másik finom felébresztése következik, majd az igen gyakori kávéfőzés. Amíg még alszik a másik, előfordul a reggeli készítés is a másik fél részéről, ebben viszont toronymagasan a férfiak vezetnek, akik háromszor annyian szoktak a párjuknak reggelit csinálni, mint ahányszor ők kapják azt az ágyba.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexrandi-info.blog.hu/api/trackback/id/tr318689472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása