Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hetekkel ezelőtt kapott szárnyra a hír, hogy egy nemzetközi szexjátékokat gyártó cég vagina szépségversenyt rendezett. A 196 nevező közül egy magyar hölgy lett a második helyezett. A legszebb puncit tehát már megtalálták, de vajon milyen a tökéletes hímvessző?

big-ol-dick.gif

Azóta kiderült, hasonló verseny idehaza is folyik éppen, a legismertebb magyar szexpartner kereső weboldal szervezésében. Az Ország Legszebb Dákója címért eddig közel 600-an szálltak versenybe és több ezer szavazat érkezett már be a legszebbnek vélt férfitagokra.

A szervezők elmondása szerint a július közepén indult verseny weboldalát eddig közel 50 ezren látogatták meg és folyamatosan nagy az érdeklődés. Ha a magyar átlag péniszhosszal számolunk, akkor már száz méternyi férfitag szerepel az oldalon, amikre mind szavazni lehet.

A nyertest élete végéig szóló tagsággal jutalmazza a szervező szexpartner kereső oldal. A verseny augusztus végéig tart, nevezni folyamatosan lehet.

http://www.szexrandi.hu/orszaglegszebbdakoja

A bejegyzés trackback címe:

https://szexrandi-info.blog.hu/api/trackback/id/tr477690598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása