Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden második munkavállaló szeretkezett már a munkahelyén

7% a főnökével is került már szexuális viszonyba

 

Időnk jelentős részét töltjük munkahelyünkön, ahol van időnk és alkalmunk arra, hogy megismerjük kollégáinkat. Ezért sem meglepő, hogy gyakran alakulnak ki munkahelyi kapcsolatok, amik egy része megáll a flörtölésnél, de nem ritka a hosszabb titkolt vagy kevésbé titkolt viszonyok kialakulása sem.

 

A Szexrandi.hu legfrissebb kutatása szerint a magyarok több mint fele szeretkezett már a munkahelyén és a megkérdezettek 47%-a vallotta be, hogy feküdt már le kollégájával. Nem ritka a főnökkel kialakított szexuális kapcsolat sem, 7% árulta el a felmérésben, hogy került már a főnökével szexuális viszonyba.

A felmérés kitért arra is, hogy az otthonunkon és a munkahelyünkön kívül hol bonyolódunk leginkább szexuális kalandba. A Szexrandi.hu felmérésében résztvevő kétezer megkérdezett több mint fele próbálta már ki a szexet nyilvános helyen. A listát a parkok vezetik 65%-kal, a képzeletbeli dobogó második fokára a szórakozóhelyek kerültek (24%), de minden ötödik válaszadó a mozit is kipróbálta.

Házasságtörésben valószínűleg világviszonylatban is az élmezőnyhöz tartozhatunk, közel kétharmad állította ugyanis, hogy követett már el házasságtörést, azaz volt már szexuális viszonya más házastársával. (És ebben azok még nincsenek is benne, akik nem tudták, hogy a másik fél házas.)

A kutatás eredménye arra is rávilágított, hogy a nagyobb korkülönbség sem feltétlenül kizáró ok a szexben, ugyanis a válaszadók több mint fele feküdt már le legalább 10 évvel fiatalabb vagy idősebb partnerrel.

Egyes korábbi kutatások szerint a lakosság 5-10%-a vonzódik a saját neméhez. A Szexrandi.hu felméréséből kiderült, hogy a válaszadók 13%-ának volt már valaha szexuális kapcsolata azonos nemű társsal.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexrandi-info.blog.hu/api/trackback/id/tr647236991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása